Conform prevederilor Normelor Tehnice NT-PEE-2008 și PTA-2010, aprobate prin Ordinul ANRE nr. 5/2009 publicat ȋn Monitorul Oficial nr. 255 din data 16 aprilie 2009, consumatorii sunt obligaţi sǎ realizeze verificarea instalaţiei de gaze la 2 ani si revizia instalatiei de gaze la 10 ani.
Ȋn cazul instalaţiilor de utilizare comune care deservesc mai mulţi consumatori, verificǎrile se efectueazǎ și la tronsoanele de instalaţii de utilizare cuprinse ȋntre posturile de reglare și contoare.

Folosim tehnologie de ultimǎ orǎ pentru realizarea verificǎrilor și reviziilor instalaţiei de utilizare. Aparatura specializatǎ extrem de sensibilǎ depisteazǎ eventualele scǎpǎri de gaze ȋn proporţie de 100%. Detectorul de gaze SEITRON ajunge și ȋn cele mai neaccesibile locuri, acoperind astfel ȋntreaga suprafaţǎ a instalaţiei de utilizare.

Ȋn cazul ȋn care detineţi și o centralǎ termicǎ sau alte aparate consumatoare de gaze, la data verificǎrii instalaţiei de utilizare acestea trebuie sǎ aibǎ efectuatǎ verificarea tehnicǎ periodicǎ ȋn termenul maxim legal de 2 ani, doveditǎ prin documente corespunzǎtoare.Va putem asigura serviciul de Verificare Periodica a Centralei Termice prin partenerul nostru autorizat.

Aparatele de utilizare care sunt exceptate de la obligativitatea efectuǎrii verificǎrii tehnice periodice o datǎ la 2 ani sunt: sobe și șemineuri echipate cu arzǎtoare cu aer aspirat. Daca deţineţi o centralǎ termicǎ cu tiraj natural, sobe sau șemineuri, acestea trebuie sǎ aibǎ curǎţate coșurile și canalele de evacuare a gazelor arse cu maxim 6 luni ȋnainte de data efectuǎrii verificǎrii instalaţiei de utilizare. Ȋn acest sens trebuie sǎ prezentaţi documentele care atestǎ cǎ a fost efectuatǎ curǎţarea coșurilor și canalelor de evacuare a gazelor arse de cǎtre operatori economici autorizaţi, conform reglementǎrilor ȋn vigoare.

Ȋn cazul ȋn care la data verificǎrii instalaţiei de utilizare documentele de verificare a centralei / centralelor termice/cosuri si canale de evacuare gaze arse- nu mai sunt ȋn termenul de valabilitate, prin partenerii nostrii autorizati efectuam cu operativitate acest serviciu..
O singura programare pentru servicii complete pentru siguranta dumneavoastra.

 

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.

12 Comentarii

 1. GURITENCU MIHAI spune:

  Doresc sa efectuez revizia periodica de 2 ani la instalatia de gaze din apartament. Detin contorizare individuala(contor la intrarea in apartament) si teava trasa pentru centrala, dar nu am instalata centrala.
  Cand puteti sa va deplasati si cat costa?
  Locuiesc in str. George Calboreanu Sector 6 Bucuresti.
  Astept raspuns urgent.

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   Pentru instalatia dvs pretul verificarii la 2 ani este de 70 lei ( tva inclus), intrucat atat in proiectul de gaze cat si fizic aveti executata instalatie pentru 2 aparate de consum.
   Pentru programare va rugam sa accesati formularul de programare online de la pagina contact
   Multumim

 2. Popescu spune:

  Doresc verificare a instalatiei de gaze la 2 ani-centrala! Pret?Multumesc

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   Tarif verificare instalatie gaze – 35 lei / aparat de consum.
   Pentru programare folositi formularul de programare online de la pagina „contact”
   Multumim

 3. ZARIOSU IOAN spune:

  Dorim urgent revizie tehnica periodica ( obligatorie) la 10 ani. A expirat in sept. 2013 .Distrigaz ne-a dat data limita 30. 0ct.ac.

  Asteptam oferta si programarea dv.

  Cu multumiri.

 4. duca spune:

  Doresc verificare la 2 ani la gaz. Str. Merilor Brasov.
  Doresc oferta de pret.

 5. iacob valentin spune:

  Doresc o revizie la 10 ani. Este prima dupa punerea in functiune a retelei. Apartamentul este situat in zona centrala/veche. Instalatia cuprinde 30 m teava, 4 sobe , o m.a. si o c.t.. Sunt pensionar si doresc o oferta de pret si un interval de timp in care se poate efectua lucrarea. Cu multumiri.

 6. Caciula Florin spune:

  Buna ziua ,

  Vreau sa fac verificarea periodica centrala si gaze( 2 ani ) pentru 6 apartamente. Puteti sa-mi transmiteti o oferta ?

  Multumesc

 7. Simona Mateescu spune:

  As dori o verificare (2 ani) la instalatia de gaze

 8. aquagaz spune:

  Buna ziua,
  Multumim pentru alegerea dvs.
  Am transmis prin email raspuns la solicitarea dvs.
  Va multumim

 9. Soare Nicoleta spune:

  Buna ziua, doresc efectuarea de catre personalul firmei dumneavoastra a reviziei tehnice periodice obligatorii la maxim 10 ani a instalatiei de gaz si verificarea periodica a centralei termice de gaz. Doresc sa stiu daca se poate o programare pentru data de 29.07.2013, de la ora 11.30-12. Va multumesc.