CURATARE INSTALATIEI TERMICE CU POMPA DECOLMATARE

CURATARE INSTALATIEI TERMICE CU POMPA DECOLMATARE

Sistemul mobil PROMAX 30 SUPAFLUSH este dezvoltat pentru curatarea instalatiilor termice permitand spalarea rapida si eficienta a circuitelor de incalzire cu pana la 20 de radiatoare. Pompa este dotata cu un cadru transportor cu roti ce creste mobilitatea deplasarii. Statia integreaza invertor de flux, ventile de separare si filtrul SPUMAMEG COMPACT care permite curatarea sistemului atat de impuritatile mecanice cat si de oxidul de fier prin intermediul cartusului magnetic.
Executarea lucrarii de curatare elimina depunerile de piatra, malurile, magnetita, rugina, antigelul degradat si alte resturi acumulate in instalatiile termice, depuneri care conduc la scaderea randamentului instalatiilor si cresterea consumului de combustibil. Curatarea circuitului hidraulic ajuta la imbunatatirea eficientei si prelungirea duratei de viata a echipamentului si asigura confortul termic dorit. Operatiunile de curatare vizeaza trasee de teava, circuite de incalzire, calorifere . In functie de aplicatie sunt utilizate diverse solutii chimice, dezincrustanti profesionali care au rolul de a inlatura depunerile fara insa a deteriora instalatia.

125 lei / calorifer

6 Comentarii

 1. Marius Stratescu spune:

  Buna ziua,
  Ati putea sa ma ajutati cu un pret / oferta pentru curatarea unei instalatii termice intr-un apartament de circa 175 mp, 4 camere, circa 20 calorifere cu 2 distribuitoare si tevile ingropate in sapa/pardoseala. Din pacate inca de la inceput, adica acum circa 5 ani, de cand a fost finalizat apartamentul cateva calorifere nu cred ca incazesc 100%, unul chiar deloc.
  Multumesc in avans,

 2. chiulea nicolae spune:

  buna,

  tocmai ce am facut revizia de 2 ani a gazelor cu firma dvs., acum insa am alta problema… pierd presiune in instalatia centralei (presiunea apei coboara sub 0,5 bar) si se blocheaza.
  pot face o programare pentru service la dvs. ?

 3. Talei Luminita spune:

  Buna ziua! As dori sa stiu daca efectuati si reparatii sau reglari la centrale de apartament. Mentionez ca centrala mea, IMMERGAS EOLO MINI 24 face apa calda pt baie, dar nu incalzeste caloriferele.
  Va multumesc!

 4. ionut spune:

  Buna ziua
  As vrea sa stiu cam cit ar fi pre╚Ťul pentru o centrala termica de apartament, pentru o locuin╚Ť─â la bloc de 64 m2, plus instalare, plus instala╚Ťii (mai pu╚Ťin caloriferele), autoriza╚Ťii, etc…., si care ar fi durata de execu╚Ťie.
  Mul╚Ťumesc.

Las─â un r─âspuns