favicon

Tarif Verificare / Revizie instalatie gaze - contor individual

Instalatii verificate la o singura deplasareVerificare la 2 aniRevizie la 10 aniRevizie pentru reluare furnizarePunct de ardere suplimentar
Numar Instalatii(apartamente) - maxim 3 puncte ardereTarif-inclusiv TVATarif-inclusiv TVATarif-inclusiv TVATarif-inclusiv TVA
1 - 5119lei / instalatie238 lei / instalatie350 lei / instalatie40 lei / punct de ardere
6 - 1595 lei / instalatie178 lei / instalatie300 lei / instalatie30 lei / punct de ardere
> 1560 lei / instalatie155lei / instalatie250 lei / instalatie30 lei / punct de ardere
Detaliile OFERTEI:
 • se adreseaza persoanelor fizice/juridice a caror instalatie de gaze naturale, pentru un singur loc de consum, are in componenta maxim 3 puncte de ardere ,cum ar fi: aragaz, centrala termica, soba.
 • incepand cu al 4 lea punct de ardere se tarifeaza suplimentar cu pretul corespunzator pachetului, pentru fiecare punct de ardere suplimentar.
 • pentru mai multe instalatii verificate la aceeasi adresa, la o singura programare, tariful / instalatie se micsoreaza conform pachetului ales.
 • pentru localitatile aflate la distanta mai mare de 10 km de centura Bucuresti, se percepe tarif de deplasare in valoare de 50 lei.
Documente necesare:
 • Factura furnizare gaze – necesara ptr colectare date, respectiv: cod client, serie contor, etc
 • Proiect Tehnic – Proces Verbal Punere in functiune si Schema izometrica a instalatiei
 • Raport de verificare centrala termica – in termen de valabilitate (dupa caz)
 • Adeverinta ce atesta curatarea cosurilor de fum -pentru sobe si aparate cu tiraj natural (dupa caz)

favicon

84 Comentarii

 1. paun spune:

  in brasov ce societate poate sa faca revizia la 10 ani la o centrala termica. de ce se impune existenta senzorului de gaz daca amplasamentul nu are geamuri termopan, contrar normelor legale?

 2. Botezatu Mirela Tamara spune:

  Bună ziua sunt un proprietar de un apartament în un bloc cu 20 apartamente din ARAD și aș dori să știu dacă este posibil sa plătim pentru revizia de gaz obligatorie la 2 ani suma de 85.17 LEI de apartament va mulțumesc anticipat pentru răspuns dumneavoastră

 3. UNGUREANU LAURA spune:

  Buna ziua!

  Va rog sa-mi transmiteti cat costa o oferta pentru instalarea unui detector de gaze. Si doresc sa+mi recoamndati o firma autorizata.
  La noi in bloc a venit o firma de la dvs dar nu mi+a prezentat niciun fel de contract. Cum pot cere bani daca firma incheie un contract doar cu asociatia? Trebuie sa
  stiu clar de la bun inceput cat costa nu sa ma treyesc la sfarsit cu un alt pret.
  Multumesc!!
  Cu stima, LAURA UNGUREANU

 4. Ionut spune:

  Buna ziua! Locuiesc la bloc si am gazul tras contorizat separat cu doua guri de foc .Una este in bucatarie si folosita pentru aragaz iar cealalta gura de foc este in balcon (prevazuta pentru montarea ulterioara a unei centrale) dar nu a fost utilizata niciodata,avand in capat un robinet si un dop de etansare simplu fara sigiliu.Intrebarea mea este daca trebuie sa platesc la revizia de 2 ani pentru doua focuri sau doar pentru aragaz si eventual ce pot sa fac ca sa platesc pentru cel de-al doilea foc doar din momentul montarii centrale.Va multumesc anticipat!

 5. Naltu Georgiana spune:

  Buna ziua,
  As dori sa fac o programare pentru revizie, dar nu am niciunul din documentele urmatoare: Proiect Tehnic – Proces Verbal Punere in functiune si Schema izometrica a instalatiei, raport de verificare centrala termica – in termen de valabilitate (dupa caz), adeverinta ce atesta curatarea cosurilor de fum -pentru sobe si aparate cu tiraj natural (dupa caz).
  Mentionez ca am achizitionat locuinta direct de la dezvoltator, nu a locuit nimeni, el a montat centrala dar nu mi-a lasat niciun document referitor la instalatia de gaze sau centrala.
  Cum procedez?
  Multumesc.

 6. DOREL spune:

  BUNA ZIUA
  DORESC SA FACEM REVIZIA LA 2 ANI LA UN BLOC CONTOAR COMUN.
  NU AM PUTUT SA VA CONTACTEZ TELEFONIC . VA ROG UN NUMAR DE CONTACT .
  .0737555105
  HUMULESTI BL H6

 7. Robert spune:

  Buna seara.As dori mutarea centralei termice si a aragazului din bucatarie in balcon(distanta aprox. 7m).Ce acte imi sunt necesare,care este pretul estimat si care ar fi timpul de executie?Va multumesc!

  • Bobby spune:

   Revizia la centrala termica se face la cerere, nu exista un termen obligatoriu. Obligatorie este operatiunea de verificare tehnice periodica a centralei termice ce trebuie efectuata o data la max 2 ani. Firmele autorizate ISCIR pot efectua aceasta operatiune.
   Succes!

   • aquagaz spune:

    aquagaz spune:
    26 septembrie 2015 la 15:26 (Editează)
    Buna ziua,
    Verificarea functionarii centralei termice se face conform Prescriptiilor tehnice ISCIR, la fiecare 2 ani de catre societati autorizate de catrr ISCIR. Prin partenerul nostru ALLRO INSTAL putem efectua acest serviciu la pretul de 145 lei- tva inclus.
    Revizia instalatiei de gaze se efectueaza in conformitate cu prevederile Normelor tehnice ANRE .
    Prin urmare, consumatorul de gaz metan ce detine in exploatare centrala termica, are obligatia de a efectua la fiecare 2 ani DOUA servicii, respectiv Verificarea instalatiei de gaze SI Verificarea Tehnica Periodica a centralei termice.
    Pentru orice nelamurire va stam la dispozitie

    Multumim

 8. Ciuca spune:

  Buna ziua,

  doresc sa ma racordez la reteaua de gaz existenta pe strada.este un drum de servitute.teava se intrerupe la ultima casa construita.distanta de la acea casa la mine este de aproximativ 65 ml.am acordul proprietarilor din fata.
  spunetimi cat mar costa ml de teava cu sapatura cu tot pana in fata curtii si de la limita propietatii pana la centrala si si bucatarie mai este 20 ml.
  in curte doresc proiect cu totul la gata.
  aveti cum sa imi spuneti cat mar costa aceasta treaba pe etape.
  stima

 9. Stancu Catalin spune:

  Salut,
  ma intereseaza si pe mine ce include prelungirea autorizatiei ISCIR dupa doi ani de functionare care sunt procesele si care sunt preturile.
  Multumesc

 10. Iliescu spune:

  buna ziua, as dori sa stiu tariful pentru revizie+ autorizare iscir la 2 ani pentru centrala ternica de apartament. multumesc

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   tariful pentru verificare instalatie gaze la 2 ani ( maxim 3 aparate de consum )- 65 lei
   tarif verificare ISCIR centrala termica (maxim 28 kw) – 145 lei
   Preturile includ TVA.
   Multumim

   • Iliescu spune:

    am facut anul acesta cerificarea instalatiei de gaze la 10 ani. Inteleg ca pentru
    autorizarea centralei termice pentru inca 2 ani voi plati 145 lei. Este corect?

    • aquagaz spune:

     Buna ziua,
     Verificarea functionarii centralei termice se face conform Prescriptiilo tehnice ISCIR, la fiecare 2 ani de catre societati autorizate de catrr ISCIR. Prin partenerul nostru ALLRO INSTAL putem efectua acest serviciu la pretul de 145 lei- tva inclus.
     Revizia instalatiei de gaze se efectueaza in conformitate cu prevederile Normelor tehnice ANRE .
     Prin urmare, consumatorul de gaz metan ce detine in exploatare centrala termica, are obligatia de a efectua la fiecare 2 ani DOUA servicii, respectiv Verificarea instalatiei de gaze SI Verificarea Tehnica Periodica a centralei termice.
     Pentru orice nelamurire va stam la dispozitie

 11. mot spune:

  Buna seara! cat costa sa fa verificarea tehnica periodica de 2 ani si revizia de 10 ani pentru o centrala termica cu un aragaz?

 12. MarianC spune:

  Buna ziua, as dori sa prelungesc teava de gaze din bucatarie cu aproximativ 1m liniar pentru a ajunge in pozitia plitei/cuptorului. La capat ar trebui instalat un teu pentru a putea conecta plita si cuptorul. Nu stiu daca sunt necesari si robineti pe fiecare iesire din teu. Va rog sa imi spuneti cam care ar fi pretul aproximativ.

 13. cristi spune:

  Vă mulțumesc de mesaj. Am făcut programare pentru 31 august la ora 12 conform disponibilității din site dar mi-ai programat un singur serviciu respectiv revizia. În pagina de comandă nu era nici un spațiu unde sa scriu un comentariu cum ca aș dori să fac și verificarea iscir pentru centrală. Puteți sa mă ajutați va rog? Spuneti-mi cum sa confirm ca vreau sa fac și autorizarea iscir a centralei tot atunci cum mi-ai scris în raspuns. Multumesc.

 14. cristi spune:

  Bună ziua. Nu găsesc în oferta de preț cât costa revizia de 2 ani a centralei termica. Dacă se poate face și aceasta revizie as dori sa-mi spuneți cât mă costă. Pe lângă aceasta revizie as dori sa fac și revizia de 10 ani pentru instalația de gaz dar pentru aceasta am găsit tariful. Multumesc.

  • aquagaz spune:

   Buna seara,
   Tariful pentru verificare tehnica periodica ( ISCIR) centrala termica perceput de partenerul nostru Allro Instal este de 145 lei – tva inclus. Se poate face o singura programare pentru ambele servicii. Va stam la dispoztie

 15. GAGIU ADRIAN spune:

  Buna ziua,
  As dori sa stiu pretul la o verificare a instalatiei de gaz deoarece cand am plecat in concediu am inchis centrala tot si cand m-am intors am vazut o diferenta la contor mai exact in chenarul rosu la sutimi si banuiesc ca am scapari pe undeva din acesta cauza as dorii o verificare la instalatia de gaze .
  Multumesc.

 16. Florentina spune:

  Buna ziua!

  Va rog sa-mi transmiteti cat costa o oferta pentru revizia de 10 ani a instalatiei de gaze (un singur focar), in vederea primirii de la GDF Suez a contorului aferent.
  Multumesc mult!

 17. Costi spune:

  Buna ziua,
  Am contor individual inainte de intrarea in apartament si 2 guri de ardere – una in bucatarie si una in balcon (cea de-a doua a fost gandita pentru centrala termica ce nu s-a mai montat niciodata). Vechiul proprietar avea aragazul in bucatarie unde este si senzorul de gaz. Doresc mutarea aragazului in balcon (50 cm distanta – traversarea peretelui despartitor) si conectarea la una din cele de 2 guri de ardere. As dori sa apelez la dvs pentru conectare cu racord flexibil fie la gura din bucatarie fie la cea din balcon.
  Un cost estimativ si modalitaea de realizare, va rog?

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   Pentru situatia prezentata tarifele sunt urmatoarele:
   -intocmire proiect modificare instalatie utilizare – 550 lei
   -executie modificare instalatie, respectiv redimensionare conducte, montare racord flexibil, inlocuire sistem detectie – 650 lei
   Preturile contin Tva
   Documente necesare:
   – copie act proprietate
   – copie carte identitate proprietari
   – factura Gdf Suez
   Termen de executie : 15 zile
   Multumim.

 18. Ion spune:

  Buna ziua!Sintem 5 apartamente pe o scara cu 20 apartamente,care am vrea sa ne separam individual de la contorizarea comuna.Imi puteti spune cit ne-ar costa o astfel de operatiune (contorizare individuala)?Mentionez ca pe aceasta scara nu are numeni tras gaz individual.Se poate plati si in rate?

 19. nemes traian spune:

  Buna ziua,
  va ros sa mi transmiteti pretul pentru efcetuarea unei revizii de 10 ani pentru un apartament cu aragaz si centrala termica.
  Ce documente sunt necesare ?

 20. nicoleta spune:

  Buna ziua,
  Locuiesc intr-un bloc de apartamente (99) si in urma unei defectiuni la unul din apartamente trebuie sa facem verificare tehnica periodica la toate apartamentele, desi anul acesta am mai facut o verificare periodica la 2ani. Va rog sa-mi confirmati ca acest lucru e necesar (dv. fiind o Societate atestata ANRE) si daca preturile de pe site sunt actualizate, adica pentru 55-100 apartamente 17lei/apartament.
  Multumesc.

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   in urma sistarii furnizarii gazelor naturale este obligatoriu efectuarea REVIZIEI instalatiei de utilizare inclusiv probe de rezistenta si etanseitate la presiune.
   Tariful pentru prestarea acestui serviciu este de 22 lei / apartament inclus TVA.
   Va stam la dispozitie

 21. gabriela novitchi spune:

  Buna ziua,

  Sunt un client al dvs caruia i-ati efectuat o revizie acum 2 ani. Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti cat m-ar costa o noua revizie . Este vb despre contrizare separata si despre un singue foc ( aragaz ) , fara centrala.
  Multumesc frumos.

 22. petre cristina spune:

  Buna ziua , as dori sa schimb bucataria in alta incapere, prin urmare teava de gaz trebuie prelungita cu aproximativ 8-10 metri. Cum as putea si care ar fi pretul (aproximativ)pentru aceasta lucrare. Astept un raspuns

 23. ionut georgescu spune:

  buna seara pentru verificare gaze aragaz si centrala se poate efectua chiar daca nu s a eliberat proiectul de gaz am platit dar nu sa eliberat inca,

 24. Ion spune:

  Buna ziua!Locuiesc intr-un bloc cu 60 apartamente (contorizare comuna) si vrem sa facem revizia de 2 ani >17 lei in tabel.Aceeasi revizie de 2 ani as vrea sa fac la o contorizare individuala cu 2 focuri,65 lei apare in tabel.Va rog sa imi spuneti daca preturile mai sint de actualitate.Multumesc!

 25. diana spune:

  locuiesc intr-un apartament in care aragazul este mutat pe balcon. trecerea prin perete este facuta de un racord flexibil simplu. mi s-a spus ca este instalatie neconforma. ce trbuie sa fac in acest caz si cat va costa totul? inclusiv reconectarea?

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   pentru situatia prezentata de dvs. sunt necesare urmatoarele:
   -inlocuirea racordului flexibil cu instalatie de racordare fixa ( teava ),urmand ca racordul flexibil sa se monteze in balcon, dupa robinetul de siguranta.
   – in cazul in care in proiectul instalatiei, pozitia aragazului nu este in balcon, este obligatorie intocmirea unui proiect de modificare a instalatiei de gaze.
   Pentru intocmirea unui deviz, va rugam sa ne transmiteti numarul de telefon pentru a stabili o intalnire.
   Multumim

 26. Bogdan spune:

  Buna ziua,

  Locuiesc intr-un bloc si doresc racordare unui aragaz la retea plus schimbarea robinetului vechi (este semi gripat) un pret estimativ pentru acesta lucrare?

  Multumesc,

 27. Mihai Ionut spune:

  Buna ziua!
  Locuiesc intr-un bloc construit in anul 2009 din Bragadiru, avand contor individual. De doua saptamani se tot declanseaza senzorul de gaze in diferite momente ale zilei: fie dimineata ne trezeste din somn zgomotul acestuia, fie cand se gateste.
  Va rog sa-mi comunicati disponibilitatea de a veni si a efectua verificarea instalatiei de gaze din apartament cat mai curand precum si costul acesteia.
  Va multumesc anticipat!
  Mihai Ionut

 28. Cristina spune:

  Buna ziua,

  Am un apartament intr-un bloc din sectorul 2, necontorizat individual, la care nu mai utilizez de 2 ani gazul, deoarece aragazul si cuptorul sunt electrice si nu am centrala proprie. M-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a nu mai plati cota de gaz aferenta apartamentului. Cei de la GDF Suez spuneau ca trebuie sigilat „punctul de ardere” de catre o firma autorizata. Daca da, care este procedura si costul unei asemenea operatiuni?
  Multumesc,

 29. mihai spune:

  daca s-a relizat debransarea de la coloana asociatiei si s-a pus dop este obligatoriu ca dopul sa fie si cu sigiliu conform carei Legi ? debransarea s-a facut de catre o firma autorizata
  va multumesc

 30. Marina spune:

  Buna ziua, am facut o programare on line pt verificarea instalatiei. As dori sa stiu, promesc vreo confirmare? sau astept echipa acasa? Eu am 1 contor + 3 arzatoare ( a se citi sobe). M-ar interesa cat m-ar costa verificarea instalatiei. de asemenea, am nevoie sa racordez si un aragaz la instalatie. Multumesc pt raspuns.

 31. Marina spune:

  Buna ziua, am facut o programare on line pt verificarea instalatiei. As dori sa stiu, promesc vreo confirmare? sau astept echipa acasa? Eu am 1 contor + 3 arzatoare ( a se citi sobe). M-ar interesa cat m-ar costa verificarea instalatiei. de asemenea, am nevoie sa racordez si un aragaz la instalatie. Multumesc pt raspuns. Cu stima, Corina Mocanu

 32. Bogdan A spune:

  vreau sa fac revizia periodica de 2 ani pt centrala termica ariston 24 kw individuala de apartament si sa montez un termistat de ambient wireless. cat ma costa cele 2 operatiuni?

 33. Florin Florea spune:

  Buna ziua. Am facut, telefonic, o programare pentru verificarea instalatiei de gaze. M-am mutat in vara intr-o garsoniera, in Crangasi, iar mirosul de gaze, sesizabil inca de atunci, a devenit acum, cand mai stau si cu geamurile inchise, destul de puternic. Mi s-a spus ca verificarea ma costa 50 lei. Nu prea pricep la ce categorie ma incadrez, ca-n lista de preturi disponibila pe site-ul d-voastra nu vad nimic de 50 lei. Multumesc!

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   Tariful de 50 lei (tva inclus) reprezinta Verificarea la cerere unui apartament pe instalatia comuna a blocului.
   La acesta se poate adauga dupa caz:
   -inlocuire robinet 1/2″ – 54 lei (tva inclus)
   -inlocuire racord flexibil – 68 lei (tva inclus)
   Va multumim

 34. vasile spune:

  va rog sa-mi spuneti cat m-ar costa executia unei instalatii de gaze cu 2 focuri ,lungime de 10-12 m,,si conditia ca dvs sa va ocupati ,si de obtinerea avizelor de la distrigaz….mentionez ca exista deja coloana primcipala de gaze…
  …multumesc anticipat pt raspuns…

 35. gicu firu spune:

  Buna ziua,
  am nevoie de o revizie a instalatiei de gaz, inainte de montarea contorului individual. Apartamentul este situat in Cosmopolis, Stefanestii de Jos, Ilfov. Va rog sa-mi spuneti care este costul si procedura. Raspunsul poate fi trimis pe mail-ul p[ersonal.Multumesc.

 36. Bodea spune:

  Buna ziua!
  Cat m-ar costa verificarea instalatiei de gaz a unui apartament?
  Si as dori sa stiu daca dumneavoastra in urma verificarilor puteti desigila contorul de gaz.
  Multumesc frumos!
  O zi buna!

 37. Ana Costin spune:

  Buna seara, cat m-ar costa o verificare la centrala termica si la aragaz? Multumesc.

  • aquagaz spune:

   Buna seara,
   Tariful ptr verificarea instalatiei de gaze ptr 2 aparate de consum este de 70 lei tva inclus. In situatia in care doriti si verificarea ISCIR a centralei termice, va putem asigura prin parteneri autorizati prestarea serviciului la pretul de 145 lei(tva inclus). Pentru programare va recomandam sa utilizati formularul de programare online.
   Multumim

 38. Cool spune:

  Buna ziua.
  Doresc verificare instalatie gaze 2 ani. Imi spuneti, va rog, dupa ce faceti verificarea dvst trimiteti la distrigaz o notita ? Sau trebe sa ma ocup eu ?

  Multumesc pentru raspuns

  • aquagaz spune:

   Buna seara,
   Echipa noastra va depune la Distrigazsud Retele si GdfSuez cate un exemplar al Fisei de verificare in maxim 24 ore de la data prestarii serviciului. Dumneavoastra veti primi prin curier un exemplar cu nr de inregistrare in termen de 4 zile de la data efectuarii verificarii. Va recomandam sa utilizati formularul de Programare online.
   Multumim

 39. Sultan Ali spune:

  Buna ziua,

  Pentru o verificare instalatie (2 ani ) + verificare ISCIR centrala termica (2ani), 1 apartament situat in Bragadiru, Ilfov (cartier Fortuna/Scandinavia) ce cost implica?

  Multumesc!

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   In urma solicitarii Dvs. dorim sa va facem cunoscut urmatoarele:
   – tariful pentru verificarea tehnica periodica a instalatiei de gaze naturale la 2 ani este de 35 lei/aparat consum ( inclusiv TVA).
   – tariful pentru verificare ISCIR centrala termica este de 145 lei (inclusiv TVA)
   Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire.
   Va multumim.

 40. ana gradinaru spune:

  Buna ziua, pentru verificarea centralei cat ma costa? (1 apartament) (+ verificare instalatie gaze perioadica la 2 ani care am inteles ca costa 35 lei) Multumesc.

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   In urma solicitarii Dvs. dorim sa va facem cunoscut urmatoarele:
   – tariful pentru verificarea tehnica periodica a instalatiei de gaze naturale la 2 ani este de 35 lei/aparat consum ( inclusiv TVA).
   – tariful pentru verificare ISCIR centrala termica este de 145 lei (inclusiv TVA), prin parterenul nostru MERATERM

 41. dorina ionascu spune:

  buna ziua as dori sa fac revizia tehnica a unei centrale termice ariston as dori sa stiu cat costa multumesc!

  • aquagaz spune:

   Buna ziua,
   -tariful pentru verificare instalatie gaze la 2 ani este de 35 lei / aparat de consum( TVA inclus)
   -tariful pentru revizie instalatie gaze la 10 ani este de 45 lei / aparat de consum( TVA inclus)
   In situatia in care doriti efectuarea verificarii ISCIR pentru centrala termica – tarif – 145 lei (TVA inclus)
   Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire.
   Va multumim

 42. darie adrian ioan spune:

  Pentru Distrigaz care subcontracteaza reviziile (gazinstrl ro 29478080 cif 140/15172/2001 str. mariuca nr 2 bl 122) Dupa relizarea verificarii si constatarii corectitudini functionarii instalaliei apartamentului meu din cauza altui ap. a fost necesare reparatii urmate de o reverificare cu aer la presiune.Abuziv am fost obligat sa accept o noua verificare cu verdictul ca robinetele se schimba obligatoriu la 2 ani si am fost taxat cu inlocuirea. Semnalez abuzul celor implicati in rezolvarea acestoea.

 43. Diana spune:

  Buna seara

  Se poate face verificarea instalatiei de gaz la dvs doar pentru un apartament? Daca da la ce pret. Nu am centrala dar simt miros de gaz in zona aragazului. Acum am inchis robinetul de gaz.

  Multumesc

 44. diaconu mircea spune:

  buna ziua
  rog sa precizati costul pentru verificarea la 2 ani/ 2 consumatori
  in locatia podu oltului jud. Brasov

 45. Dan Moraru spune:

  Buna ziua, cat costa efectuarea unei revizii tehnice periodice (10 ani) pt un apartament individual?

 46. vă rugă să ne transmiteţi oferta dvs. pentru 25 apartamente cu contorizare comună (scară bloc). Vă mulţumim

 47. Buana seara , va rog sa ne faceti o oferta pentru : verificare instalatie de utilizare gaze naturale ( la 2 ani ) nr. apartamente 122 .
  Va rog se ne spuneti detaliat in ce consta aceasta verificare si ce costuri sunt .
  Cu stima , Munteanu D.

 48. Alina Tapai spune:

  Buna ziua,

  Am primit o somatie de la GDF prin care mi se comunica ca trebuie sa fac verificarea centralei pana la 31.12 (este vorba de verificarea de 2 ani de la punerea in functiune a centralei).
  Imi puteti da va rog un pret pentru aceasta operatiune? E vorba de un apartament contorizat individual.

  Multumesc

 49. stoica rodica spune:

  Buna ziua ,sunt administratora unui bloc cu 80 de apartamente,as dorii o oferta pentru revizia instalatiei de gaze ,cea care se face la 2 ani,astept raspunsul cat mai repede,multumesc.

 50. george spune:

  Locuiesc la casa, GDF SUEZ Energy Romania m-a informat zilele trecute ca trebuie sa ,,urgentez demersul pentru efectuarea verificarii instalatiei de utilizare pana la data de 22.08.2013″; spuneti-mi, va rog, cam care ar fi pretul unei asemenea lucrari.

 51. Novitchi Gabriela spune:

  Buna ziua,
  Locuiesc intr-un bloc in care jumatate din apartamnete sunt contorizate individual . Fiind una din aceste cazuri as vrea sa stiu la cat timp am obligatia sa fac revizia instalatiei de gaz, mai exact a aragazului, pentru ca nu posed si centrala termica proprie. Totodata sunt interesata cat m-ar costa o astfel de verificare .
  Va multumesc.

  • aquagaz spune:

   Verificarea tehnică periodică a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale este obligatorie şi se realizează la intervale de maxim 2 ani. Verificările tehnice la intervale mai mici de 2 ani se efectuează la cererea expresă a clientului. Revizia tehnică periodică a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale este obligatorie şi se realizează la intervale de maxim 10 ani (revizia din anul respectiv înlocuind verificarea) şi de asemenea în următoarele situaţii: după întreruperea utilizării instalaţiei pe o perioadă mai mare de 6 luni; după orice eveniment care ar fi putut afecta fuctionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale. Reviziile tehnice la instalaţiile de utilizare a gazelor naturale se efectuează şi la solicitarea expresă a clientului.
   Costul Verificarii/Reviziei instalatiei dvs este 35 lei(inclusiv TVA)/aparat de consum.

 52. asociati proprietari spune:

  va rugam sa ne transmiteti costul pentru verificarea instalatiei de gaze la o scara de bloc cu 54 de apartamente in sectorul 6. Multumim

Lasă un răspuns