logo
buton urgete gaz

Executam interventii la instalatia de utilizare a gazelor naturale. Remedierea defectiunii si repunerea in functiune a instalatiei de gaz oprita si sigilata de Distrigaz Sud Retele.

Sunteti permanent in legatura directa cu noi. Dispeceratul de urgenta al AquaGaz Instalatii are un numar de apel unic scurt, 0219738, apelabil 24 de ore din 24, din orice retea telefonica. La acest numar de telefon operatorii vor inregistra si vor transmite rapid spre rezolvare toate solicitarile si sesizarile consumatorilor. Pentru apelarea in legatura de urgenta cu noi folositi butonul galben „Urgente Gaz” din pagina „Acasa” a aplicatiei.

Va stam la dispozitie cu personal autorizat ANRE si cu experienta in interventii remediere defecte instalatii gaze. Toate apelurile telefonice prin care este anuntata o defectiune tehnica sau o urgenta se directioneaza imediat catre echipele noastre. Acestea se deplaseaza la adresa indicata pentru constatarea, depistarea si remedierea defectiunii si, dupa caz, acordarea de asistenta tehnica.

distrigazsud,Interventii remediere defecte instalatie gazePentru urgente interventii gaze si repunerea in functiune a instalatiilor de utilizare, AquaGaz Instalatii a incheiat cu Distrigaz Sud Retele un protocol in vederea efectuarii operatiunilor de revizie tehnica la IUGN, in sensul legislatiei aplicabile in vigoare.